Voorgerechten
Carpaccio Met pesto, pijnboompitten,parmezaanse kaas en rucola |
€ 12.50 |
Gerookte zalm Met mosterd-dille, bietensalade en groentenkroepoek |
€ 12,50 |
Salade geitenkaas Met walnoten, peer en honing |
€ 10,50 |
Curry soep (vegetarisch) Met bosui, sojabonen en kokos |
€ 9,- |
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten komen met aardappels uit de oven en koolsalade.
Hamburger van M.R.IJ. rund Met pulled pork, zoetzure uien, cheddar kaas, tomaat en ‘1640 saus’ |
€ 18,- |
Gebakken roodbaars Met geglaceerde wortel met limoen, ansjovis, crème fraîche en geitenkaas |
€ 17,- |
Runderrollade van M.R.IJ. rund Dungesneden, lauwwarme rollade met paddenstoelen, sjalotsaus en haricot verts |
€ 17,- |
* De hoofdgerechten worden geserveerd met friet met mayonaise en Argentina saus van Devos & Lemmens en een koolsalade.
Verspilling van eten vinden we zonde. Dus mocht je trek hebben in meer friet of koolsalade, vraag het ons gerust. Dit is van toepassing van een 3-gangen menu.
Dessert
Appeltaart in glas | € 8,- |
Cheese cake | € 8,- |
Voor de kleintjes
Kindermenu Keuze uit:
Met frietjes, appelmoes en ook een toetje Toetje |
€ 15,- |
Reserveren
Het terras is open van donderdag t/m zondag (bij mooi weer) van 12.00 tot 20.00 uur.
Reserveren voor een tafeltje op ons terras is verplicht en dat kan op deze website, of telefonisch via 088-7120 0110 of ter plekke. In geval van last-minute reserveringen en/of wijzigingen, graag ook even bellen.
Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM zoals:
- 1,5 meter afstand
- Maximaal 2 personen per tafel (of meer i.g.v. één huishouden)
- Alleen naar binnen voor toiletbezoek (met mondkapje op)
We hopen je snel te mogen begroeten!